Vent venligst ...


Loading...

Installation i Tea Commerce

Betalingsmodul til Tea Commerce

Med ePays gratis modul til Tea Commerce kan du nemt og hurtigt modtage kortbetalinger i din webshop.

Tea Commerce er en shopudvidelse til Umbraco. Du skal installere Tea Commerce, inden du kan bruge ePay-modulet. Betalingsmodulet er en fast del af Tea Commerce, og det kræver ingen yderligere installation for at bruge ePay med din Tea Commerce-konto.

Det eneste, du har brug for, er en konto hos ePay.

Følg guiden, så kan du prøve modulet med det samme.

1. Lav en ePay-konto

Du skal lave en testkonto ved ePay for at prøve betalingsmodulet. Testkontoen er selvfølgelig gratis, og den er hurtig at oprette. Når den er lavet, får du er test-forretningsnummer (merchant number), som skal bruges til at køre tests af modulet.

Få en ePay-konto her

Husk at notere, du ønsker en testkonto på trin 2 under ”Evt. kommentar”. Du skal bare se bort fra priser m.m. i guiden.

Når – og hvis – du vil modtage rigtige betalinger med modulet, så opdaterer vi din testkonto til en produktionskonto. Så behøver du nemlig ikke oprette en ny ePay-konto.

2. Aktiver ePays modul i Tea Commerce

Log ind på din Tea Commerce-administration. Tryk på Tea Commerce-ikonet allernederst til venstre, og vælg i menuen Settings -> Orders -> Payment methods -> Credit card.

Ved "Payment Provider" skal du vælge ePay i dropdown-menuen og trykke på knappen 'Load standard settings' lige til højre for (se billede 1 nedenfor). 

Klik på blyanten ud for feltet "Merchant number", og indtast dit forretningsnummer. Det har du fået af ePay og er enten et test- eller produktionsforretningsnummer. 

Klik på den blå diskette øverst for at gemme indstillingerne.

3. Test betalingsmodulet

Det er vigtigt, du sørger for, at det domæne, som du tester fra, er sat op inde på din ePay-administration under Indstillinger -> Betalingssystemet. Hvis domænet ikke er opsat, kan ePay ikke vise betalingsvinduet for kunden.

For at teste modulet skal du lave et køb, som om du var en kunde i din webshop. Nedenfor kan du se et billede af ePays betalingsvindue.

Når du har gennemført betalingen, er ordreforløbet færdigt. Du har modtaget ordren i din webshop, og ePay har modtaget betalingsoplysningerne.